Huittislainen Katri Ylander Idolsin semifinaaliin

Uutiset

Mika Hyssi

MTV3:lla esitettävä Idols-laulukilpailu on edennyt alkukarsinnoista semifinaaleihin. Semifinaaleihin selvisi myös 19-vuotias huittislainen Katri Ylander, joka laulullaan vakuutti Idols-tuomarit päästämään hänet 25 parhaan semifinalistin joukkoon.

Katri on aiemmin osallistunut menestyksekkäästi Ponnahdus pinnalle- ja Golden Stars -kilpailuihin. "Olen edennyt kisassa etappi kerrallaan ja haluni päästä eteenpäin on vain kasvanut jokaisen suorituksen jälkeen. Idolina olisin maanläheinen, sillä en nosta itseäni jalustalle", kertoo Katri. Tampereelta ensimmäisten joukossa jatkoon päässeen Katrin esitys sai tuomari Jarkko Valteen huokaisemaan: "Hyvä olo".

Katri taistelee finaaliin pääsystä sunnuntaina 16. lokakuuta esitettävässä lähetyksessä yhdessä Pete Seppälän, Ida Saarelan, Roni Tran Bihn Trongin ja Laura Alajääsken kanssa. Vain yksi tästä viiden ryhmästä pääsee finaaliin.

+ Huittisten Katri jatkaa Idolsin finaaliin (17.10.2005)

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat