Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Vammala nastoittaa seniorit

Uutiset

Vammalan perusturvalautakunta on linjannut, että yli 65-vuotiaille kaupunkilaisille tarjotaan mahdollisuus joko nastoittaa kenkänsä tai hankkia liukuesteet kaupungin piikkiin. Nastoituksen ja liukuesteiden kilpailutus on parhaillaan käynnissä. Nastoituksesta on kokemuksia muun muassa Porista ja Ulvilasta.

Vuodenvaihteessa Vammalassa oli 3 189 yli 65-vuotiasta. Esiselvitysten mukaan nastoitus maksaa 0,60 euroa nastalta ja liukuesteet mallista riippuen 12-28 euroa.

Ikäihmisille sattuu vuosittain noin 6 000 lonkkamurtumaa. Kuluvana vuonna lonkkaleikkaus maksaa Coxassa 6 276 euroa ja päivystyksenä 6 509 euroa. Päälle ynnätään muita kuluja, kuten jatkokuntoutus ja mahdolliset kotipalvelusta aiheutuvat kustannukset.

Vammalassa nastoitushanke on hytkynyt eteenpäin Sirkku Lintusen (kok) jättämän valtuustoaloitteen johdosta.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: