MAINOS

Kokemäen kaupungilla uudet kotisivut

Uutiset

Samuli Kinnari

Kokemäen kaupunki esittelee uusilla kotisivuillaan kokemäkeläisten valitseman kuukauden kokemäkeläisen. Tässä kuussa arvonimen sai Kokemäen uimahalli henkilökuntineen. “Rakentaessamme uusia kotisivuja päätimme lähteä liikkeelle asiakkaan näkökulmasta. Sivuillamme esitetään palvelut erityisesti asukkaalle ja yrittäjälle mielekkäällä tavalla. Ylitimme kaupungin hallinnolliset rakenteet ja hyppäsimme palvelun käyttäjän kenkiin”, kertoo projektipäällikkö Soile Marttila.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset testasivat prosessin aikana kaupungin sivustoja ja antoivat ohjeita loogisen sivuston ja selkeiden viestien rakentamiseen. “Ulkoasu noudattelee Kokemäellä yhteisesti sovittua graafista ilmettä. Siinä yhdistyvät joen sini, metsien vehreys ja viljavan pellon okra. Värit symboloivat myös viihtyisää asumista ja aktiivista yrittäjyyttä”, Soile Marttila kertoo.

Kotisivujen uudistamisessa hyödynnettiin EU-osarahoitteista “Kommeesti Kokemäellä – kokonainen Kokemäki” -yhteistyöprojektia, johon kaupungin lisäksi osallistuivat paikkakunnan yrittäjät ja matkailuyrittäjät. Sivuston teknisen ratkaisun ja ulkoasun toteutti Optinet Oy.

+ http://www.kokemaki.fi

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top