Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kaksi rajua kolaria Huittisissa lauantai-iltana

Uutiset

Useita ihmisiä loukkaantui lauantai-iltana puoli kahdeksan aikaan rajussa kolarissa, kun henkilöauto törmäsi linja-autoon Huittisissa Härkäpakarin valoristeyksessä. Paikkakuntalaisen miehen kuljettama henkilöauto oli tulossa Turun suunnasta ja kääntymässä oikealle kohti keskustaa. Auto ajautui heti käännöksen jälkeen yli keskiviivan ja törmäsi kaupungin suunnasta ajaneen linja-auton etuosaan. Henkilöauto romuttui ja siinä olleet viisi henkilöä loukkaantuivat vakavasti muun muassa alaraajoihin. Kaikki henkilöauton matkustajat ovat huittislaisia. Pelastuslaitos irrotti henkilöautossa olleet raivausvälinein, minkä jälkeen heidät kuljetettiin lähialueen sairaaloihin. Linja-auton kuljettaja ja viisi matkustajaa loukkasivat itsensä lievästi. Bussin etuosa siirtyi törmäyksen voimasta noin kaksi ja puoli metriä oikealle.

Poliisi on tutkinut tapahtumapaikkaa ja puhutellut todistajia. Henkilöauton kuljettajaa poliisi ei kuitenkaan ole vielä päässyt puhuttamaan.

Paria tuntia aiemmin kaksi henkilöautoa kolaroi Huittisissa valtatien 2 ja Käänteentien risteyksessä. Käänteentietä väistämisvelvollisuuden takaa tullut auto posautti päin valtatietä Porin suunnasta ajanutta autoa, jossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Autot vaurioituivat pahoin ja matkustajat vietiin terveyskeskukseen tarkistuttamaan vammansa. Käänteentietä ajaneen tarkoituksena oli ylittää valtatie ja jatkaa Mommolankaareen.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: