MAINOS

Alkometrin viisari värähteli Hämeenkyrössä

Uutiset

Samuli Kinnari

Keskiviikkona aamuyöllä Hämeenkyrössä paikkakuntalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Hän antoi poliisin alkometriin 0,82 promillen puhallusnäytteen. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.

Varhain tiistaina Hämeenkyrössä ravintolan edustalta lähti liikenteeseen kyröskoskelainen mies, jonka ajokunto oli poliisipartion mielestä epäilyttävä. Pysäytyksen jälkeen mies puhalsi alkometriin 2,27 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top