MAINOS

Ryhmäpuheissa pyyhkeitä kiireiselle valmistelulle

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän talousarviovaltuuston ryhmäpuheenvuoroissa toivottiin, että asioiden valmistelua petrattaisiin. Keskustan Hannu Toivonen kiitti kunnanhallitusta säästöjen hakemisesta. Asioiden valmistelun tulisi sekä täyttää muodolliset vaatimukset että olla myös hyvien tapojen mukaista. Sosiaalidemokraattien Reino Nummi iloitsi, että valtio on alkanut maksaa velkaansa kunnille takaisin. Kokoomuksen Saini Peltonen muistutti, että Äetsälle on tulossa kolmas alijäämäinen vuosi. Asioiden kiireistä valmistelua Peltonen suomi ja toivoi, että valmisteluun kiinnitettäisiin huomiota. Vasemmistoliiton Liisa Myllyniemi oli mielissään, että tehostetun palveluasumisen yksikön rakennustyöt alkavat. Myllyniemi arvioi, että asioiden valmistelu on paikoin jäämässä kehnoksi.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauli Pietilä (kesk) muistutti, että varovaisesti tulee elää jatkossakin. Talousarvion luvuissa on optimismia mukana. Pietilän mukaan kunnanhallitus teki talousarviokäsittelyssä uuden Äetsän ennätyksen. “Käsittely kesti viisi, kuusi tuntia, eikä kertaakaan äänestetty”, Pietilä sanoi.

Aiemmin Sopulissa

+ Hahmo-oja vieläkin Äetsän valtuustosalin vedenjakaja (11.12.2006)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top