MAINOS

Iskelmä-Finlandia Laura Voutilaiselle

Uutiset · Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Laura Voutilainen sai tämän vuoden Iskelmä-Finlandian. Palkinto luovutettiin Tapsan Tahdeilla Nokian jäähallissa myöhään torstai-iltana. Iskelmä-Finlandian saajan valitsi Pirkko Mannola. “Hän on kansainvälinen, karismaattinen, lahjakas ja muuntautumiskykyinen taiteilija, joka on kaatanut monia raja-aitoja”, perusteli Mannola valintaansa.

Voittajan lisäksi Iskelmä-Finlandiaa tavoittelivat Mikko Alatalo, Jussi Raittinen, Juha Tapio ja Jean S. Yleisöäänestyksen voitti Juha Tapio. Hän sai lähes kolmanneksen annetuista äänistä.

Iskelmä-Finlandia myönnettiin nyt kymmenennen kerran. Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet Antti Huovila, Marion Rung, Kari Tapio, Matti & Teppo, Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, Eino Grön, Olli Lindholm ja Charles Blogman.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top