ILMOITUS

Miestä lyötiin Nakkilassa kirveellä päähän

Uutiset

Samuli Kinnari

Nakkilassa lyötiin paikkakuntalaista miestä ryyppyporukassa kirveen teräpuolella päähän. Teosta epäillään niinikään paikkakuntalaista miestä. Uhri sai päähänsä hengenvaarallisen vamman. Mies on jo toipumassa ja hän on päässyt kotihoitoon.

Sekä uhri että tekijä ovat syntyneet vuonna 1962 ja he tuntevat toisensa. Alkoholilla on osuutta tapahtumien kulkuun. Teosta epäilty mies on pidätettynä.

Väkivallanteko tapahtui nakkilalaisessa asuinrakennuksessa jo viime sunnuntain vastaisena yönä. Tutkinnallisista syistä Satakunnan poliisi kuitenkin tiedotti asiasta vasta torstai-iltana. Juttua tutkitaan tapon yrityksenä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top