Kalakantoja vahvistetaan Loimijoen, Sammunjoen ja Sammaljoen kunnostuksilla

Uutiset

Samuli Kinnari

Varsinais-Suomen ja Hämeen ELY-keskukset ovat käynnistäneet kalataloudellisen kunnostussuunnittelun Loimijoella, Sammunjoella ja sen yläjuoksulla Sammaljoella. Kunnostuksilla parannetaan esimerkiksi toutaimen, taimenen ja lohen luontaisia lisääntymismahdollisuuksia Kokemäenjoen sivu-uomissa. Tavoitteena on, että kalakannat pysyisivät kalastettavina ilman istutuksia.

Loimijoessa suunnittelualue on Rutavan padon alapuolella, jossa on noin kolmen kilometrin matkalla kuusi koskea. Sammunjoella ja Sammaljoella kunnostussuunnittelun piirissä on yksitoista koskialuetta.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Työ rahoitetaan Kokemäenjoen voimalaitoksille määrätyillä kalatalousmaksulla.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top