ILMOITUS

Tapsan Tahdit tuotantoyhtiön järjestettäväksi

Uutiset · Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Tapsan Tahtien vetovastuu on siirtymässä Nokian kaupungilta tamperelaiselle Finland Events Oy:lle. Kaupunki katsoi tapahtuman kasvaneen mittasuhteiltaan sellaiseksi, että sitä olisi kaupungin oman organisaation ollut vaikea kehittää.

Nokian kaupunki jatkaa Tapsan Tahtien vahvana yhteistyökumppanina. Kaupunki tukee tapahtumaa 60 000 eurolla ja maksamalla Iskelmä Finlandian 10 000 euron palkintosumman. Vastikkeeksi kaupunki saa runsaasti myönteistä näkyvyttä ja keskustaan valtakunnallisesti merkittävän kesätapahtuman, jossa on myös maksuttomia tilaisuuksia.

Ehdotuksia Tapsan Tahtien järjestämisestä kaupunki sai viime keväänä yksitoista. Loppuvaiheen tarkemmissa neuvotteluissa oli mukana kuusi tapahtumanjärjestäjää. Kaupungin kannalta parhaimman vaihtoehdon esitti Finland Events Oy, jonka kanssa kaupungin on tarkoitus solmia yhteistyöstä kolmen vuoden sopimus.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top