Tähtisilmän R-kioski muutti Apajaan

Uutiset

Sastamalan Vammalassa Tähtisilmän R-kioski on muuttanut Kassantalosta entiseen Apajan kiinteistöön. Uusi kioski avataan tiistaina iltapäivällä. Tähtisilmän R-kioskille on remontoitu ajanmukaiset tilat Apajan talon Vammaskosken puoleiseen päätyyn. Erityistä huomiota on kiinnitetty pysäköinti- ja liikennejärjestelyihin. Avajaisten myötä R-kioskin uusi logo ilmestyy Vammalan katukuvaan. Uutta liikepaikkaa ja satavuotiasta Rautakirjaa Tähtisilmän R-kioski juhlistaa järjestämällä bileet Vammalan Seurahuoneella perjantaina 10. syyskuuta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top