MAINOS

Top Chefin tuomarit ja kilpailijat selvillä

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Ensimmäisen kotimaisen Top Chef -kokkikilpailun tuomarit ja kilpailijat on julkistettu. Kilpailun päätuomari on kokki Hans Välimäki, kahdella Michelin-tähdellä palkitun Chez Dominiquen omistaja ja keittiömestari. Royal Ravintoloiden liiketoimintaryhmän johtaja Pia Kämppi on toinen kolmesta vakiotuomarista. Ohjelman juontaa Pipsa Hurmerinta, entinen malli ja nykyinen ravintolakokki. Hurmerinta pyörittää nykyisin omaa catering-yritystä. Hurmerinta on myös tuomariston jäsen. Tuomaristoa täydentää vierailevana tuomarina Stefan Richter.

Top Chef Suomi -tittelistä kisaa 12 kovatasoista ravintola-alan ammattilaista. Kilpailijoihin voi tutustua Subin Top Chef -sivuilla.

+ Top Chef Suomi | Sub | tammikuussa 2011

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top