Sastamalan vaalikone lajissaan harvinaisuus

Uutiset

Sastamalan kaupunki on avannut kevään eduskuntavaaleihin vaalikoneen. “Tietääksemme vaalikoneemme on ainoa kaupungin tai kunnan vaalikone koko maassa”, sanoo kaupunginsihteeri Hannu Nikkilä. Sastamalan vaalikoneeseen vastasi lähes puolet pirkanmaalaisista ehdokkaista.

Vaalikoneessa on kaksikymmentä ajankohtaista kysymystä, joiden avulla kone auttaa äänestäjiä sopivan ehdokkaan löytymisessä. Vaalikone ilmoittaa ehdokkaat, joiden vastaukset täsmäävät parhaiten ja huonoiten omiin vastauksiin.

Sastamalan kaupunki pyrkii vaalikoneen avulla kohottamaan erityisesti nuorten äänestysaktiivisuutta.

SASTAMALAN KAUPUNKI | Vaalikone

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top