Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Finnikselle korvausvaatimus kilpailulainsäädännön rikkomuksista

Uutiset

CDC Project 13 Sa (CDC) hakee kilpailulainsäädännön rikkomuksista vahingonkorvauksia Kemira Chemicals Oy:ltä ja kolmelta muulta yhtiöltä.

CDC Project 13 Sa (CDC) hakee kilpailulainsäädännön rikkomuksista vahingonkorvauksia Kemira Chemicals Oy:ltä ja kolmelta muulta yhtiöltä. Korvausvaade liittyy natriumkloraattiliiketoimintaan. Kemira on ilmoittanut perehtyvänsä asiakirjoihin.

Kemira Chemicals on entinen Finnish Chemicals Oy. Kesäkuussa 2008 Euroopan komissio määräsi Finnish Chemicals Oy:lle 10,15 miljoonan euron sakon natriumkloraattiliiketoimintaan liittyneistä kilpailulainsäädännön rikkomuksista vuosina 1994-2000. Kemira osti Finnish
Chemicalsin vuonna 2005.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top