Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Keskiviikko 26.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Tarjouspyyntö valmiina Kiikoisten ja Sastamalan liitosselvityksestä

Uutiset

Sastamalan ja Kiikoisten edustajat ovat valmistelleet tarjouspyynnön yhdistymiseen liittyvän selvityksen tekemisestä. Kuntaliitokseen suuntaavaan aloitteen on Kiikoisissa allekirjoittanut yli puolet valtuutetuista.

Sastamalan ja Kiikoisten edustajat ovat valmistelleet tarjouspyynnön yhdistymiseen liittyvän selvityksen tekemisestä. Neuvottelujen taustalla on Kiikoisisten kokoomuksen valtuustoryhmän jättämä aloite. Siinä esitetään Kiikoisten siirtymistä Pirkanmaalle ja kuntaliitoksen selvittämistä Sastamalan kanssa. Kokoomuksella on enemmistö Kiikoisten kunnanvaltuustossa. Aloitteen on allekirjoittanut yhdeksän kokoomuslaista valtuutettua ja yksi varavaltuutettu. Kunnanvaltuutettuja on Kiikoisissa seitsemäntätoista.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: