Seurakunta pumppaa rahaa tuplailmoitteluun – ja etsii säästöjä

Uutiset

Mika Hyssi

Sastamalan seurakunta käyttää jatkossakin merkittävän summan rahaa samojen ilmoitusten julkaisemiseen samoille lukijoille kahdessa lehdessä. Jokaiseen talouteen maksutta jaettavan Alueviestin lisäksi ilmoitukset julkaistaan myös Tyrvään Sanomissa, joka on tilattava lehti.

Seurakunta pyysi ilmoittelusta tarjoukset. Keskiviikkoiltana koolla ollut kirkkoneuvosto linjasi, että seurakunta julkaisee viikkoilmoitukset sekä Alueviestissä että Tyrvään Sanomissa. Messu radioidaan Iskelmä Sastamalassa, joksi Radio Manta vuodenvaihteessa muuttuu. Seurakuntalehti Sananjalan seurakunta toteuttaa yhteistyössä Tyrvään Sanomien kanssa.

Viikkoilmoitteluun ja jumalanpalvelusten radiointiin seurakunta käyttää 30 000 euroa. Tarjolla oli myös halvempi paketti, johon olisi sisältynyt ilmoittelu pelkästään Alueviestissä ja jumalanpalvelusten radiointi.

Samassa kokouksessa kirkkoneuvosto painiskeli talouden realiteettien parissa. Kirkkoneuvosto päätti muun muassa laskea kirkkojen lämpötilaa talvikuukausina sekä valmistella useiden kiinteistöjen myyntiä.

Kirkkoneuvoston päätös tuplailmoittelusta on herättänyt Tyrvään Sanomien verkkolehdessä vilkkaan keskustelun, jossa päätös kyseenalaistetaan. “Rahaa ei seurakunnalla todellakaan ole yhtään ylimääräistä killinkiä, joten kalliimpi ilmoittelu tarkoittaa säästämistä jostakin toisesta kohteesta”, toteaa seurakunnan hallinto- ja tiedotussihteeri Tiina Kauppinen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top