Kalliita kaapelikeloja varastettu Huittisista

Uutiset

Huittisista Veljekset Mäkitalo Oy:n pihasta on varastettu kolme erittäin arvokasta kumikaapelikelaa. Paikalla on nähty joko liettualaisissa tai ranskalaisissa kilvissä ollut pakettiauto. Poliisi pyytää vihjeitä.

Huittisista Veljekset Mäkitalo Oy:n pihasta on varastettu sunnuntaiaamun ja maanantaiaamun välillä kolme erittäin arvokasta kumikaapelikelaa. Yhdessä keloista on 75 metriä ja kahdessa muussa 50 metriä kaapelia. Paikalla on nähty iso valkoinen pakettiauto. Se on ollut joko liettuan kilvissä tunnuksella LTAT628GP tai ranskan kilvissä tunnuksella LTAT628GB. Kokemäen poliisi toivoo havaintoja puhelinnumeroon (02) 623 7654.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat