Linja-auto kyljelleen ojaan Kiikoisissa

Uutiset

Kiikoisissa Pohjanmaantiellä linja-auto suistui ojaan ja kaatui oikealle kyljelleen lauantaina aamupäivällä. Kyydissä oli kaksi vanhempaa naista, jotka autettiin kattoluukun kautta ulos.

Kiikoisissa Äetsäntiellä linja-auto suistui ojaan ja kaatui oikealle kyljelleen lauantaina aamupäivällä. Kyydissä oli kaksi vanhempaa naista, jotka autettiin kattoluukun kautta ulos ja vietiin sairaalaan tarkistettaviksi. Linja-auto oli matkalla Kiikan suuntaan. Onnettomuus sattui lähellä Kaukamaantien risteystä. Linja-auton nostamisen vuoksi tie jouduttiin sulkemaan noin puoleksi tunniksi kokonaan. Muutoin paikalla oli yksi ajokaista käytössä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat