MAINOS

Reisuköppi Ansa Puntalolle

Uutiset

Samuli Kinnari

Tämän vuoden Sastamalan matkasauva eli Reisuköppi on luovutettu Ansa Puntalolle.

“Ensimmäisistä toimintavuosista 1980-luvulta alkaen Ansa Puntalo on ollut mukana innokkaana markkinoimassa kotiseutuamme. Hän on aktiivisesti osallistunut alueemme matkailuhankkeisiin ja ollut kehittämässä seutumme matkailuyrittäjien yhteistyötä”, luonnehtii Sastamalan Oppaat ry:n puheenjohtaja Maiju Vuorenoja.

Reilut kymmenen vuotta sitten Ansa Puntalo avasi lahjatavaramyymälänsä alakertaan taidegallerian, jossa näyttelyt vaihtuvat noin kuukauden välein. “Galleriasta on muodostunut myös mielenkiintoinen kohde matkailijalle ja mikä parasta, Ansa tarjoaa tämä elämyksen kävijälle ilmaiseksi”, kiittelee Maiju Vuorenoja.

Reisuköpin myöntää Sastamalan matkailuopasyhdistys huomionosoituksena yhteistyökumppanilleen. Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet tekstiilitaiteilija Anneli Keinonen ja juustomestari Peter Dörig.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top