Keikyän uimahalli suljetaan kesällä

Uutiset

Kemira ilmoitti Sastamalan kaupungille perjantaina, että Keikyän uimahalli suljetaan tulevana kesänä. Hallin nykyinen kunto ei vastaa tämän päivän käyttötarkoitusta ja kuormitusta. Keikyän uimahallin käytön jatkaminen edellyttäisi korjauksia ja investointeja.

Uimahallin kunnossapitoon sekä energia- ja sähkökuluihin Kemira on vuosittain osallistunut merkittävällä summalla. Hallin omistaminen ja ylläpito ei kuitenkaan ole yhtiön liiketoimintaa eikä yhtiö investoi uimahallin korjaukseen.

Kemira on selvittänyt mahdollisuutta uimahallin ja samalla alueella sijaitsevan palloiluhallin myymiseen tai hallintaoikeuden luovuttamiseen ulkopuoliselle taholle. Maanomistaja eli Nokia Oyj ei toistaiseksi ole hyväksynyt Kemiran ehdotusta, että hallien osalta lohkottaisiin maa-alue, jonka Nokia myisi tai vuokraisi hallien mahdolliselle ostajalle. Kemira jatkaa neuvotteluja Nokian kanssa.

Palloiluhallin toiminta jatkuu entisellään.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top