MAINOS

Kolmasosa kiinnostunut kunnallisesta luottamustehtävästä

Uutiset

Samuli Kinnari

Kolmannes suomalaisista olisi kiinnostunut kunnallisen luottamustehtävän hoitamisesta, jos tehtävää heille tarjottaisiin. Kaikkiaan lähes 70 prosenttia Kuntaliiton kyselyyn vastanneista ilmoitti, ettei haluaisi edes harkita luottamustehtävään ryhtymistä.

Puolueittain tarkasteltuna vihreiden, kokoomuksen, RKP:n ja perussuomalaisten edustajat suhtautuvat luottamustehtäviin muita hieman myönteisemmin. Kielteisemmin tehtäviin suhtautuvat kristillisdemokraattien, SDP:n ja keskustan kannattajat.

Lokakuun kunnallisvaaleissa valitaan yli 9 600 valtuutettua.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top