ILMOITUS

Punkalaitumen päivää juhlitaan sunnuntaina

Uutiset

Samuli Kinnari

Perinteistä Punkalaitumen päivän juhlaa vietetään sunnuntaina kello 13 alkaen talonpoikaismuseo Yli-Kirralla. Juhlapuheessa filosofian tohtori Seija Mahlamäki-Kultanen pohtii muun muassa punkalaitumelaisuuttaan. Mahlamäki-Kultanen on Hämeen ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja ja Tampereen yliopiston dosentti. Kansanedustajan puheenvuoron käyttää perussuomalaisten Martti Mölsä. Murrerunoja lausuu Irja Aro-Heinilä. Musiikkia esittävät Annina ja Anni Ala-Viikari.

Punkalaitumen museo- ja kotiseutuyhdistyksen järjestämään juhlaan on vapaa pääsy.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top