Sikayrittäjät pidättäytyvät boikotista

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen Sikayrittäjien yhdistys pidättäytyy teurastamojen vastaisista toimista. Vampulalaisen Martin Ylikännön johtaman yhdistyksen mukaan vetoomus sianlihan tuottajahinnan nostamiseksi kustannusnousua vastaavaksi on saanut vastakaikua teurastamoilta. Järjestö kiittää oikean suuntaisista toimista, joita se kuitenkin pitää markkinatilanteeseen nähden riittämättöminä. Sikayrittäjät edellyttävät teurastamoilta, että hintojen määrittelyssä pitää jatkuvasti huomioida kannattavan kotimaisen sianlihantuotannon toimintaedellytykset.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top