Alma karsii jakelua Pirkanmaalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Jakelumäärien vähentyminen Pirkanmaalla ajaa Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manun järjestelemään toimintojaan uudelleen. Yhteistoimintaneuvottelut päättyivät torstaina. Niiden tuloksena Pirkanmaan jakelusta vähennetään kolmetoista henkilötyövuotta. Jakelutoiminnan tehokkuutta parannetaan muun muassa jakelupiirejä uudelleen suunnittelemalla ja sulauttamalla niitä muihin piireihin. Työmäärän vähentyminen voi aiheuttaa irtisanomisia, siirtoja tehtävistä toiseen, toimenkuvien muuttamisia sekä työajan ja työkokonaisuuksien muutoksia. Alma Manu pyrkii välttämään jakajien irtisanomisia.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top