Ei kesää ilman teatteria – RTT:n nuoret sekä Aino ja Ruusu jauhossa Sarkia-näyttämöllä

Uutiset

Sastamalan Kiikassa nuorten teatterintekijöiden TeMIK13 tuo Sarkia-näyttämölle Jarmo Siltaojan hulvattoman komedian Aino ja Ruusu jauhossa. Ohjaajakin on omista riveistä. Näytelmän on ohjannut ja näyttämölle sovittanut Ida Leino.

Projekti sai alkunsa, kun nuoret kesäkuussa kokoontuivat Sastamalan Opiston Kaleidoskooppi-leirille ja esittivät Kaarina Karjulalle pyynnön kesänäytelmästä. Tekstiksi valikoitui Aino ja Ruusu jauhossa. Tarina lähtee liikkeelle, kun kaksi toimittajaa lavastetaan pankkikorttivarkaiksi. Vyyhtiin sotkeutuvat kaksi vanhaa rouvaa, kaksi huumediileriä sekä maailmankuulut Spacetytöt, jotka ovat tulleet kaupunkiin kuvaamaan uutta musiikkivideotaan. Videon kuvaukset eivät kuitenkaan suju aivan suunnitelmien mukaisesti.

TeMiK13 on Sastamalan Opiston taiteen perusopetuksen 13-20-vuotiaiden teatteriryhmä. Se tekee tiivistä yhteistyötä Romulan Taiteellisen Teatterin kanssa.

Aino ja Ruusu jauhossa kutkuttaa nauruhermoja Sarkia-näyttämöllä elo-syyskuun vaihteessa. Esitykset ovat pe 31.8., la 1.9. ja su 2.9. klo 20. Lippuvarauksen voi tehdä Romulan Taiteellisen Teatterin kotisivuilla.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top