Lauantai 21.6.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

10

Joulukalenteri 2012

Raakasuklaa on trendikäs joululahja. Tavallista suklaata valmistettaessa suklaamassaa lämmitetään yli 120-asteiseksi, jolloin suuri osa kaakaon arvokkaista ravinteista tuhoutuu. Kun tehdään raakasuklaata, kaakaota ei käsitellä yli 45 asteen lämpötilassa. Näin sen kaikki terveelliset ainesosat saadaan säilytettyä.

Jouluista raakasuklaasta saa lisäämällä perusreseptiin muutaman ripauksen joulumausteita. Suklaan valmistuksesta ylijääneet kanelin ja neilikan voi käyttää jouluruokien valmistuksessa tai vaikka paketointitalkoissa nautittavan glögin mausteina.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: