10

Joulukalenteri 2012

Raakasuklaa on trendikäs joululahja. Tavallista suklaata valmistettaessa suklaamassaa lämmitetään yli 120-asteiseksi, jolloin suuri osa kaakaon arvokkaista ravinteista tuhoutuu. Kun tehdään raakasuklaata, kaakaota ei käsitellä yli 45 asteen lämpötilassa. Näin sen kaikki terveelliset ainesosat saadaan säilytettyä.

Jouluista raakasuklaasta saa lisäämällä perusreseptiin muutaman ripauksen joulumausteita. Suklaan valmistuksesta ylijääneet kanelin ja neilikan voi käyttää jouluruokien valmistuksessa tai vaikka paketointitalkoissa nautittavan glögin mausteina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top