ILMOITUS

Airas-Laitila Kiikoisissa ja Säkylän Isotalo virkavapaalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt pastori Auli Airas-Laitilan hoitamaan Sastamalan seurakunnan Kiikoisten kappeliseurakunnan kappalaisen virkaa. Siksi ajaksi Airas-Laitilan virkamääräys seurakuntapastorin virkaan on keskeytetty.

Säkylän seurakunnan kirkkoherra Aila Isotalolle on myönnetty jatkettua virkavapautta huhtikuun alusta elokuun loppuun opintovapaata varten. Isotalon sijaisena jatkaa kappalainen Ismo Nieminen. Niemisen sijaisena toimii rovasti Marja Joukio-Hirvijärvi.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top