ILMOITUS

Jokien virtaamat nousivat kevättulvien korville

Uutiset

Samuli Kinnari

Vuodenvaihteen lauha sää ja vesisateet nostivat jokien virtaamat paikoin kevättulvien suuruisiksi.

Kokemäenjoen virtaama oli noin 320 kuutiota sekunnissa. Virtaaman kasvamista pyrittiin estämään Pirkanmaan järvien juoksutuksia säännöstelemällä, jotta jokeen aiemmin muodostunut jääkansi säilyisi. Loimijoen virtaama oli noin 80 kuutiota sekunnissa, mikä on hieman keskimääräistä kevättulvaa pienempi.

ELY-keskus muistutti lauhan sään, vesisateiden ja kovien virtausten heikentämästä jäätilanteesta. Jäille menemistä kehotetaan välttämään, sillä erityisesti virtaavissa paikoissa jäät ovat voineet heikentyä huomattavasti.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top