Päivystys jatkumassa Vammalan aluesairaalassa

Uutiset

Sastamalassa perusterveydenhuollon päivystys on jatkumassa ensi vuonna nykyisellä tavalla Vammalan aluesairaalassa. Tähän päädyttiin valtuustoryhmien puheenjohtajien sekä kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajien neuvottelussa.

Sastamalassa perusterveydenhuollon päivystys on jatkumassa ensi vuonna nykyisellä tavalla Vammalan aluesairaalassa. Tähän päädyttiin valtuustoryhmien puheenjohtajien sekä kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajien neuvottelussa.

Ensi vuonna on määrä selvittää päivystyksen järjestäminen päivystysasetuksen säätämällä tavalla. Lisäksi päivystystyöryhmä raportoi osavuosikatsauksittain päivystysjärjestelmän toimivuudesta sosiaali- ja terveyslautakunnalle. Työryhmässä on asiantuntijaedustus sekä tilaajalta että tuottajalta.

Kaupunginjohtajan esitys maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle on neuvottelujen sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan ehdotuksen mukainen.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat