Viimeiset hankepuollot Joutsenten reitiltä: Vammalaan kaavaillaan kesäteatteria ja Punkalaitumelle nopeaa nettiä

Uutiset

Päättyvän ohjelmakauden viimeiset hankepuollot nostavat Joutsenten reitillä kuusi hanketta siivilleen.

Sastamalaan perustetun Carpe Grain kehittämishankkeessa selvitetään ja vertaillaan biopolttoaineisiin perustuvia viljankuivaustekniikoita. Satafood Kehittämisyhdistyksen Lujitekuitukasvit-hankkeessa etsitään sopivia viljelykasveja luonnonkuitukomposiittien raaka-aineeksi. Sastamalan Heinoossa Kivitallien investointihankkeessa rakennetaan lämmitettävä maneesirakennus hevoskasvatuksen ja hevostalouden palvelutoiminnan käyttöön. Kanteenmaan kyläyhdistyksen investointihankkeessa rakennetaan Punkalaitumen eteläpuolisiin kyliin Kanteenmaahan ja Palojoelle nopeat tiedonsiirtoyhteydet mahdollistava valokuituverkko. Vammalan Teatterin esiselvityshankkeessa selvitetään kesäteatterin rakentamisedellytykset Liekopuiston alueelle Vammalan rautatieaseman seudulle. Kylähyvinvoinnin Kehittämisyhdistys Vesajärven Ollit selvittää hankkeessaan kansainvälisen Pyhän Olavin vaellusreitin Pirkanmaan osiota.

Hallituksen käsiteltävänä oli yhteensä kahdeksan hanketta. Niistä kahdelle ei rahoituspuoltoa myönnetty.

Nyt puollettujen hankkeiden yhteenlasketut kustannukset ovat 585 000 euroa. Julkisen tuen osuus summasta on kolmannes.

Joutsenten reitin hankkeiden kokonaismäärä kuluvalla ohjelmakaudella on 183. Hankehaku avautuu jälleen ensi vuoden lopulla uuden ohjelmakauden myötä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top