Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Satakunnasta sapiskaa ELY-keskitykselle

Uutiset

Tiukkaa kritiikkiä esittää Satakunnan maakuntahallitus siitä, että päätös ELY-keskusten erikoistumisesta ja rakennerahastotoimintojen keskittämisestä neljään ELY-keskukseen tehtiin maakuntia kuulematta. Menettely on maakuntahallituksen mukaan nykyisen aluekehityslain vastainen.

Tiukkaa kritiikkiä esittää Satakunnan maakuntahallitus siitä, että hallinnon ja aluekehityksen ministerityöryhmän päätös ELY-keskusten erikoistumisesta ja rakennerahastotoimintojen keskittämisestä neljään ELY-keskukseen tehtiin maakuntia kuulematta. Menettely on maakuntahallituksen mukaan nykyisen aluekehityslain vastainen. Satakunnassa katsotaan, että keskittämisellä viedään päätöksentekoa pois maakunnista ja luodaan samalla lisää yksi hallinnollinen porras.

Aluekehittämisen ja rakennerahastopolitiikan perustana tulee Satakuntaliiton mielestä edelleen säilyä vahva aluelähtöisyys. Työ- ja elinkeinoministeriössä valmisteltaviin uuteen aluekehityslakiin ja rahoituslakiin antamassaan lausunnossa maakuntahallitus korostaa, että aluekehittämisen määrärahat ja tulevan EU-kauden rahoituskehykset tulee jatkossakin maakuntatasoisina turvata.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: