Kiikassa kynttilä muistutti pankkiautomaatin sulkeutumisesta

Uutiset

Samuli Kinnari

Kiikan automaatti

Kiikan pankkiautomaatti vaihtui peitelevyksi. Seinän edessä paloi kynttilä.

Sastamalan Kiikassa pankkiautomaatti vaihtui vuoden alkajaisiksi peitelevyksi. Torstain vastaisena yönä yksinäinen kynttilä loimotti seinän edessä ilmeisesti muistuttamassa automaatin sulkeutumisesta.

Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona, että käteisen rahan nostaminen on romahtanut. Vielä 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa Suomi oli maailman kärjessä pankkiautomaattien suhteellisessa määrässä, mutta vuonna 2011 sijalla 94. Automatia Pankkiautomaatit Oy:n mukaan kymmenessä vuodessa pankkiautomaateista tehtyjen nostojen määrä on vähentynyt kolmanneksella.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top