Häijään pallokenttään 55 000 euroa

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Sastamalan kaupungille 55 000 euroa Häijään pallokenttään. Liikuntapaikkarakentamisen avustusten painopisteenä olivat erityisesti terveyttä edistävä liikunta sekä lasten ja nuorten liikunta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä aluehallintovirasto pitävät tärkeänä, että avustusta saaneet hankkeet edistäisivät aktiivisen ja säännöllisen liikuntaharrastuksen syntymistä. Etusijalla olivat laajoja käyttäjäryhmiä palvelevat liikuntapaikat ja lähiliikuntapaikkojen rakentaminen.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Pirkanmaalle jaettiin yhteensä 699 000 euroa kolmelletoista hankkeelle.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top