ILMOITUS

Häijään pallokenttään 55 000 euroa

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Sastamalan kaupungille 55 000 euroa Häijään pallokenttään. Liikuntapaikkarakentamisen avustusten painopisteenä olivat erityisesti terveyttä edistävä liikunta sekä lasten ja nuorten liikunta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä aluehallintovirasto pitävät tärkeänä, että avustusta saaneet hankkeet edistäisivät aktiivisen ja säännöllisen liikuntaharrastuksen syntymistä. Etusijalla olivat laajoja käyttäjäryhmiä palvelevat liikuntapaikat ja lähiliikuntapaikkojen rakentaminen.

Pirkanmaalle jaettiin yhteensä 699 000 euroa kolmelletoista hankkeelle.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top