Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Keskiviikko 26.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kaupunki ja LP-Vampula Huittinen yhteistyöhön

Uutiset

Huittisten kaupungin ja LP-Vampula Huittisten välille on valmisteltu yhteistyösopimus kahdelle seuraavalle kaudelle. Kaupunki saa sopimuksen myötä näkyvyyttä. Arvoltaan sopimus on 7 000 per kausi ja lisäksi maksetaan menestysbonusta.

LP-Vampula
Huittisten kaupungin ja LP-Vampula Huittisten välille on valmisteltu yhteistyösopimus kausille 2014-2015 ja 2015-2016.

Kaupungin nimeä käytetään seuran nimessä muodossa LP-Vampula Huittinen. Näkyvyyttä kaupunki saa sopimuksen myötä myös muun muassa pelaajien asuissa, otteluissa, seuran markkinointijulkaisuissa ja sähköisessä mediassa.

Sopimus on arvoltaan 7 000 euroa per kausi, eli yhteensä 14 000 euroa. Lisäksi kaupunki maksaa seuralle bonusta mitaliotteluihin pääsystä 1 500 euroa ja Suomen mestaruudesta 3 000 euroa.

Kaupunki toteuttaa Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksen saliin muutokset, joilla katsomotilaa saadaan kasvatettua. Kustannus on enintään 35 000 euroa. Salin lattiaan saadaan seuran kautta hieman käytetty Taraflex-pinnoite, josta kaupunki maksaa 5 000 euroa. Lattiapinnoite on purettavissa ja tulee kaupungin omistukseen.

Maanantaina kokoontuva kaupunginhallitus päättää yhteistyösopimuksen hyväksymisestä.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: