Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sastamalassa setvitään Monakon meluja

Uutiset

Monakon moottoriradan meluasioiden perkaaminen on jatkunut Sastamalassa. Ympäristöjaosto päätti, että radalla saa harjoittaa toimintaa, joka ei ylitä 91 desibelin enimmäistasoa kymmenen metrin etäisyydellä.

Monakon moottoriradan meluasioiden perkaaminen on jatkunut Sastamalassa.

Sosiaali- ja terveyslautakunnan ympäristöjaosto päätti, että Monakossa saa harjoittaa toimintaa, joka ei ylitä 91 desibelin enimmäistasoa kymmenen metrin etäisyydellä radasta. Tuolloin asiantuntijakonsultin mukaan lähimmän asutun asuinrakennuksen kohdalla ympäristöluvassa asetettu 60 desibelin raja ei ylity eikä loma-asunnon kohdalla 55 desibeliä. Melua tulee mitata, mittauksista on pidettävä kirjaa ja kilpailujen jälkeen ympäristöjaostolle pitää välittömästi toimittaa raportti.

Ympäristöjaosto myös totesi tietoonsa saatetuksi Sastamalan Autourheilijoiden pyynnön Monakon moottoriradan ympäristöluvan peruuttamisesta toistaiseksi. Yhdistys on katsonut, ettei se voi valvoa ympäristöluvan ehtojen toteutumista nykyisessä tilanteessa.

Toukokuussa ympäristöterveydenhuolto sai valvontapyynnön, jossa vaadittiin Monakon moottoriradan toiminnan keskeyttämistä ympäristö-, terveys- ja naapuruussuhdelainsäädännön vastaisena. Radalla tehtiin melumittauksia karting-kilpailuissa kesäkuun alussa.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: