MAINOS

Citymarketin rakentaminen alkaa Sastamalassa syksyllä

Uutiset

Samuli Kinnari

Keskon suunnitelmat Sastamalaan rakennettavasta K-citymarketista ovat edenneet ja rakennushanke käynnistyy ensi syksynä. Uusi kauppa avataan asiakkaille vuoden 2017 keväällä. Hankkeen investoinnin arvo on noin 18 miljoonaa euroa.

Citymarketin rakentaminen alkaa näkyä katukuvassa jo kesäkuussa. Tuolloin ryhdytään purkamaan alueella sijaitsevia vanhoja rakennuksia.

Keskon aluejohtaja Jari Alanen on tyytyväinen, että lähes kymmenen vuotta suunniteltu hanke etenee vihdoin käytännön toteuttamiseen.

“Keskon uuden strategian mukaisesti rakennamme lähivuosina noin 130 uutta kauppaa verkostomme kehittämiseksi. Sastamalan hanke on yksi niistä. Paikkakunnalle rakennetaan uusimman konseptin mukainen K-citymarket, joka tarjoaa monipuoliset hypermarketin valikoimat alueen asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä”, Alanen kertoo.

Uusi K-citymarket on kooltaan noin 8 300 neliötä. Monipuoliset hypermarketin valikoimat tarjoavan kaupan lisäksi kiinteistöön tulee vajaa kymmenen muuta toimijaa palvelemaan asiakkaita. Kauppakeskuksessa toiminnan aloittavat Hopun Apteekki, parturi-kampaamo Studio Tiiu sekä Kotipizza. Muiden tilojen osalta neuvottelut ovat vielä käynnissä. Lisäksi tontilla tulee jatkossakin sijaitsemaan Nesteen polttoaineasema.

“Olemme tyytyväisiä, että etumyymälöiden tilavuokraus on herättänyt jo nyt mukavasti mielenkiintoa. K-citymarketiin rakentuu asiakkaille hyvä palvelukokonaisuus, jossa voi hoitaa päivittäiset ostokset ja palvelut yhdellä kertaa saman katon alla”, kertoo Jari Alanen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top