MAINOS

Päättäjäisviikonloppuna alle 20 lämpöastetta

Uutiset

Samuli Kinnari

Lakkiaislauantaita vietetään Ilmatieteen laitoksen mukaan melko selkeässä ja poutaisessa säässä. Alkuillasta lounaasta kuitenkin saapuu sadealue maan länsiosiin. Lämpötila on ylimmillään 13-17 astetta.

Sunnuntaina suuressa osassa maata on odotettavissa vaihtelevaa pilvisyyttä ja sadekuuroja. Etelätuuli on laajalti kohtalaista ja puuskaista. Etenkin lännessä esiintynee puuskia, joissa tuulen nopeus on yli 15 m/s. Päivän ylimmät lämpötilat ovat hieman alemmat kuin lauantaina.

Tähän mennessä mitattu kuluvan vuoden ylin lämpötila on Suomessa 21,7 astetta, mikä on harvinaisen alhainen. Alempi lämpötila löytyy tilastoista vasta vuodelta 1991.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top