MAINOS

Sähköiset soittimet halutaan sallia Pyhässä Olavissa ja Pyhässä Mariassa

Uutiset

Sastamalan Pyhän Marian kirkko

Sastamalan Pyhän Marian kirkko on tunnettu erinomaisesta akustiikastaan.

Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvosto päätti kesäkuussa vuonna 2010, että vanhoissa kirkoissa käytetään vain akustisia soittimia.

Päätöksellä haluttiin linjata Tyrvään Pyhän Olavin ja Sastamalan Pyhän Marian kirkoissa soitettavaa musiikkia. Kirkoissa ei ole soittimia eikä kanttori yleensä osallistu esimerkiksi vihkitoimituksiin.

Rajoitus on kuitenkin osoittautunut hankalaksi ja asia on tuotu kirkkoneuvoston päätettäväksi. Esityksenä on, että kirkollisten toimitusten musiikki harkitaan tapauskohtaisesti myös Pyhän Olavin ja Pyhän Marian kirkoissa.

Esittelyssä muistutetaan, että usein sähkösoittimetkin ovat hyvälaatuisia ja sähköä on kuitenkin jouduttu järjestämään tilaisuuksiin. Sähköpiano on helppo kuljettaa paikalle. Normaalit kirkon urutkin toimivat sähköllä.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top