Joutsenten reitillä jo yli 80 hanketta

Uutiset

Samuli Kinnari

Uusia hankkeita syntyy joutsenten reitille.

Sastamalan Vammalassa toimivan Eka-Terän investointihankkeessa tehostetaan ja laajennetaan muun muassa sahateollisuutta palvelevan terävalmistuksen ja -huollon konekantaa. Kasvun myötä yrityksen tavoitteena on luoda kaksi uutta työpaikkaa.

Huittislainen Puomila Equestrian investoi ratsastuskentän pohjan ja hevosten tarhausalueiden hiekkapohjan kunnostamiseen. Ratsastuspalveluiden parantamisella pyritään synnyttämään yritykseen yksi uusi työpaikka.

Hämeenkyrön Jumesniemessä Annika Petäjämäen perustamistuki kohdistuu ratsastustallin ja tilapuodin perustamiseen. Yritys valmistaa käsintehtyä saippuaa, luonnonkosmetiikkaa ja erilaisia käsitöitä. Uuden yrittäjän tavoitteena on itsensä työllistäminen.

Joutsenten reitin hallituksen puoltamien kolmen uuden hankkeen yhteenlasketut kustannukset ovat 234 000 euroa, josta julkisen tuen osuus on 22 prosenttia. Kuluvalla ohjelmakaudella on rahoitukselleen saanut puollon 81 hanketta. Hankkeisiin on kiinnitetty etupainoisesti jo 22 prosenttia ensi vuoden rahoituskehyksestä.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top