Valokuitu kiidättää Kokemäellä

Uutiset

Internet

Kokemäellä tavoitteena on lisätä tietoisuutta valokuituverkon mahdollisuuksista ja kasvattaa sen käyttöastetta.

Valokuituverkon Kokemäelle rakennuttanut Kokemäen Teollisuuskylä vastaa verkon toiminnasta ja ylläpidosta. Palveluoperaattori on vapaasti asiakkaan valittavissa.

“Vaikka kiireisin vaihe, itse verkon rakentaminen, on ohi, työt eivät lopu kesken. Tavoitteena on kasvattaa verkon käyttöastetta ja lisätä tietoisuutta modernin tietoliikenneverkon monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Liittyminen verkkoon on yhä mahdollista”, sanoo Kokemäen Teollisuuskylän toimitusjohtaja Mikko Löfbacka.

Kokemäki on mukana PSSV Palveluiden hallinnoimassa Kuitu käyttöön -hankkeessa, jonka tavoitteena on lisätä valokuituverkon monipuolista käyttöä ja digitaalisten palveluiden hyödyntämistä. Tämän lisäksi Kokemäen Teollisuuskylä solmi vastikään yhteistyösopimuksen asiakaspalvelun keskittämisestä Pohjois-Satakunnan Seutuverkolle.

“Pienten kuituverkkojen välinen yhteistyö ja osaamisen keskittäminen pitävät verkon ylläpitokustannukset maltillisina ja asiakaspalvelutason korkealla”, Löfbacka sanoo.

Kaupungin hallintojohtaja Mikko Löfbacka aloitti Kokemäen Teollisuuskylän toimitusjohtajana syyskuun alussa. Edellinen toimitusjohtaja Markus Virtanen jatkaa kaupungin teknisenä johtajana ja Kokemäen Vesihuolto Oy:n toimitusjohtajana.

Kokemäen Teollisuuskylä omistaa ja hallinnoi valokuituverkon lisäksi teollisuuskiinteistöjä Kokemäellä ja on yksi Kokemäen Jäähalli Oy:n omistajista.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top