MAINOS

Mies komensi 13-vuotiaan juoppokuskiksi Köyliössä

Uutiset

Samuli Kinnari

Hätäkeskus sai perjantaina iltapäivällä puoli kolmen aikoihin Köyliössä sivulliselta ilmoituksen, jonka mukaan selkeästi alaikäinen poika oli tuonut voimakkaasti päihtyneen miehen henkilöautolla Ristolassa sijaitsevalle huoltamon baarille. Mies oli mennyt baariin sisään ja poika oli jatkanut matkaansa autolla.

Poliisi tavoitti auton kuljettajineen lähempänä Kepolaa. Alustavissa tutkimuksissa on selvinnyt, että keski-ikäinen mies oli kuljettanut ensin autonsa Köyliönjärven jäälle. Tämän jälkeen 13-vuotias nuorukainen oli ajanut autolla ensin jäällä ja toinen poika oli kyydissätakapenkillä. Jossakin vaiheessa mies oli vaatinut poikaa kuljettamaan autoa yleisellä tiellä ja Ristolan baariin. Vastusteluistaan huolimatta nuorukainen oli kyydinnyt miehen pyydettyyn paikkaan.

Keski-ikäistä miestä epäillään muun muassa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja kulkuneuvon luovuttamisesta ajo-oikeudettomalle.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top