Rattijuoppo törttöili Vammalassa

Uutiset

Sastamalassa jäi sunnuntai-iltana kello 21.05 kiinni päihtynyt kuljettaja.

Poliisi sai ilmoituksen Asemakadulla epämääräisesti ajaneesta henkilöautosta. Auto oli Varikonkadun risteyksessä ajanut liikenteenjakajan väärältä puolelta ja osittain korokkeen rotvallin päältä. Kiertoliittymässä toinen auto oli joutunut väistämään autoa välttääkseen törmäyksen.

Partio tavoitti auton lähistöltä. Kuljettajaksi ilmeni keski-ikäinen mies, joka puhalsi 3,03 promillea. Hänet otettiin kiinni. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti jäi poliisin haltuun.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top