EveSofialta ensimmäinen oma biisi – "Joku tulee yllättäen sun elämään ja sekoittaa pään täysin"

Uutiset

Pääsiäispäivänä sunnuntaina EveSofia eli Eveliina Määttä esiintyy Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun finaalissa.

EveSofia

EveSofia säveltää musiikkia itse ja sanoittaa suomeksi. Kuva: Ville-Veikko Niemelä

Laulaja EveSofia on levyttänyt ensimmäisen itse säveltämänsä ja sanoittamansa kappaleen. Pääsiäislauantaina Spotifyssa julkaistu Yrittää kertoo siitä, kun joku tulee elämään ja sekoittaa pään täysin.

"Tämä biisi syntyi viime syksynä ja oli aika helppo valinta ensimmäiseksi sinkuksi tarinallisuuden ja melodian vuoksi", kertoo EveSofia, joka sastamalalaisille on tuttu myös omalla nimellään Eveliina Määttä. Säveltämisen Vammalasta kotoisin oleva artisti aloitti muutama vuosi sitten.

Moni muistaa EveSofian laulaneen aiemmin myös englanniksi, mutta nyt kieli on vaihtunut kotimaiseksi. "Tulen jatkossa tekemään biisejä suomeksi. Toinen sinkku äänitettiin tällä viikolla", hän kertoo. Sitä päästäneen kuulemaan toukokuussa ja pitkäsoittokin on luvassa tulevaisuudessa. "Albumillinen kappaleita on kyllä tulossa, mutta lähdetään liikkeelle sinkkulohkaisu kerrallaan", EveSofia sanoo.

Toissa syksynä EveSofia muutti Helsinkiin lähemmäs unelmaansa eli musiikin tekemistä päätoimisesti. "Yhteistyökumppanini ja studio ovat pääkaupunkiseudulla", hän kertoo.

Pääsiäispäivänä sunnuntaina EveSofia nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun finaalissa Matti Puron ja Anna-Maija Tuokon rumban laulajana. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla kello 19.20.

Kuuntele EveSofian Yrittää alta tai Spotifyssa.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat