Varovaisuutta liikenteessä: Tiet paikoin liukkaita

Uutiset

Tiet jäätyivät lauantai-iltana paikoin erittäin liukkaiksi.

Märät tiet ovat paikoin jäätyneet lauantai-iltana. Ne voivat olla vaarallisen liukkaita.

Valtatiellä 12 sattui onnettomuus sekä Sastamalassa että Nokialla. Tyrväänkylän ja Kiikan välillä oli kallionleikkauksen kohdalla kaksi autoa suistuneena tieltä puoli kahdeksan jälkeen. Maatialassa sattunut onnettomuus puolestaan sulki valtatien yhdeksän aikaan illalla.

Porin ja Tampereen välisellä valtatiellä 11 Ulvilan puolella loukkaantui neljä ihmistä kahden auton nokkakolarissa puoli yhdeksän korvilla. Päivystävän palomestarin mukaan Kullaan ja Kaasmarkun välillä tie on erittäin liukas.

Sää näyttää jatkuvan koleana. Sateita voi tulla räntänä ja lumena myös pääsiäisen jälkeen.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat