MAINOS

Varovaisuutta liikenteessä: Tiet paikoin liukkaita

Uutiset

Samuli Kinnari

Märät tiet ovat paikoin jäätyneet lauantai-iltana. Ne voivat olla vaarallisen liukkaita.

Valtatiellä 12 sattui onnettomuus sekä Sastamalassa että Nokialla. Tyrväänkylän ja Kiikan välillä oli kallionleikkauksen kohdalla kaksi autoa suistuneena tieltä puoli kahdeksan jälkeen. Maatialassa sattunut onnettomuus puolestaan sulki valtatien yhdeksän aikaan illalla.

Porin ja Tampereen välisellä valtatiellä 11 Ulvilan puolella loukkaantui neljä ihmistä kahden auton nokkakolarissa puoli yhdeksän korvilla. Päivystävän palomestarin mukaan Kullaan ja Kaasmarkun välillä tie on erittäin liukas.

Sää näyttää jatkuvan koleana. Sateita voi tulla räntänä ja lumena myös pääsiäisen jälkeen.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top