Kylämarkkinat kesällä Keikyässä

Uutiset

Sastamalan Kylämarkkinat ovat tänä vuonna näyteikkuna myös Huittisten, Hämeenkyrön ja Punkalaitumen kylille.

Sastamalan Kylämarkkinat

Kylämarkkinoilla on monenlaista nähtävää. Kuva: Jani Hanhijärvi

Sastamalan Kylämarkkinat pidetään ensi kesänä Honkolan kentällä Keikyässä. Ajankohta on sunnuntai 30. heinäkuuta.

"Uusia tuulia tapahtumaan tuo tänä vuonna se, että Sastamalan kylien lisäksi tapahtuma on tarkoitettu näyteikkunaksi myös Huittisten, Hämeenkyrön ja Punkalaitumen kylille ja kyläyhdistyksille", kertoo Seudullisen kyläasiamieshankkeen Jani Hanhijärvi.

Markkinoiden ohjelmatarjonnasta on tänäkin vuonna iso osa kylien omaa tuotantoa. Esiintymässä ovat muiden muassa Kiikan Torvisoittokunta sekä lopenkulmalainen Kiinteistöhuolto ja Remontointi Jallu & Vellu. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää TV:stä tuttu Täti Taikakynä. Markkinat juontaa Tapio Riutta.

Tapahtumassa järjestetään myös kylien välinen jousiammuntakilpailu yhteistyössä Äetsän Jousiampujien kanssa. Lisäksi markkinoilta voi bongata Tyrwään Kone- ja kulkuneuvoharrastajien menopelejä.

Järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Sastamalan Kylät sekä Sastamalassa, Huittisissa, Hämeenkyrössä ja Punkalaitumella toimiva seudullinen kyläasiamieshanke.

Tapio Riutta

Tapio Riutta juonsi Kylämarkkinat myös pari vuotta sitten. Kuva: Jani Hanhijärvi

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat