Muusikko Pekka Myllykoski on kuollut

Uutiset

Laulaja ja lauluntekijä Pekka Myllykoski varttui Vammalassa. Hänet tunnetaan erityisesti kantriyhtye Freud, Marx, Engels & Jungista.

FMJ Pekka Myllykoski

Laulaja Pekka Myllykoski (keskellä) sekä Freud, Marx, Engels & Jung.

Laulaja ja sanoittaja Pekka Myllykoski on kuollut. Hän oli 57-vuotias.

Pekka Myllykoski tunnetaan erityisesti kantriyhtye Freud, Marx, Engels & Jungista. Hän oli tuottelias sanoittaja. Muiden muassa kappaleiden Mystinen metsätyömies ja En koskaan mene sänkyyn ruman naisen kanssa tekstit ovat Myllykosken kynästä.

Lapsuutensa Pekka Myllykoski varttui Vammalassa. Syntyisin hän oli Kuorevedeltä. Muusikon isä oli ylilääkäri Kosti Myllykoski. Myös Pekka Myllykoski opiskeli lääketiedettä. Ammatti kuitenkin löytyi musiikin parista.

Tyrvään yhteiskoulun ja Vammalan lukion matrikkelissa Pekka Myllykoski mainitsee harrastuksikseen ornitologian, valokuvauksen, kirjallisuuden, eräretkeilyn ja afroamerikkalaisen kansanmusiikin. Ylioppilaaksi hän kirjoitti Helsingissä.

Pekka Myllykoski sairasti syöpää. Hän puhui alkoholismistaan avoimesti julkisuudessa ja oli pari vuotta sitten mukana Korkki kiinni -televisio-ohjelmassa.
Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat