Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalassa etsitään kaikkien aikojen niksiä

Uutiset

Suomen kaikkien aikojen niksi ja kekseliäin niksauttaja ovat haussa.

Niksibussi

Niksibussi.

Suomen kaikkien aikojen niksiä ja kekseliäintä niksauttajaa etsitään keskiviikkona Sastamalassa. Tuolloin Citymarketin edustalle parkkeeraa oranssi niksibussi.

Niksibussin kiertue on osa K-ryhmän yhteistä Suomi 100 -hanketta, joka nostaa valokeilaan niksit ja suomalaisten kekseliäisyyden. Bussista löytyy muun muassa suosituimpia niksejä ja niksivälineitä esittelevä näyttely ja mahdollisuus ilmoittautua videonurkkauksessa kilpailuun omalla niksivideolla. Vierailijat niksien saloihin opastaa niksibussin oma henkilökunta.

Halki maan porhaltava niksibussi leiriytyy kiertueen aikana yli kahdeksankymmenen Citymarketin ja K-Raudan edustalle sekä festareille ja muihin tapahtumiin. Yleisön valitsema kaikkien aikojen niksi julkistetaan Pirkan päivänä 1. syyskuuta ja voittaja palkitaan 10 000 euron K-lahjakortilla.

Niksibussi K-Citymarket Sastamalan edustalla ke 12.7. klo 10-14. Äänestys, niksivideot ja niksibussin koko kiertueaikataulu www.niksienmaa.fi.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top