MAINOS

Sastamalassa etsitään kaikkien aikojen niksiä

Uutiset

Samuli Kinnari

Niksibussi

Niksibussi.

Suomen kaikkien aikojen niksiä ja kekseliäintä niksauttajaa etsitään keskiviikkona Sastamalassa. Tuolloin Citymarketin edustalle parkkeeraa oranssi niksibussi.

Niksibussin kiertue on osa K-ryhmän yhteistä Suomi 100 -hanketta, joka nostaa valokeilaan niksit ja suomalaisten kekseliäisyyden. Bussista löytyy muun muassa suosituimpia niksejä ja niksivälineitä esittelevä näyttely ja mahdollisuus ilmoittautua videonurkkauksessa kilpailuun omalla niksivideolla. Vierailijat niksien saloihin opastaa niksibussin oma henkilökunta.

Halki maan porhaltava niksibussi leiriytyy kiertueen aikana yli kahdeksankymmenen Citymarketin ja K-Raudan edustalle sekä festareille ja muihin tapahtumiin. Yleisön valitsema kaikkien aikojen niksi julkistetaan Pirkan päivänä 1. syyskuuta ja voittaja palkitaan 10 000 euron K-lahjakortilla.

Niksibussi K-Citymarket Sastamalan edustalla ke 12.7. klo 10-14. Äänestys, niksivideot ja niksibussin koko kiertueaikataulu www.niksienmaa.fi.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top