Varilan koulun rakennuskustannuksia pyritään hillitsemään

Uutiset

Varila

Havainnekuva Varilan koulun hankesuunnitelman kannesta.

Sastamalassa kaupunginhallitukselle esitetään, että tilakeskuksen tehtäväksi annetaan ryhtyä valmistelemaan Varilan koulun hankintaa kevennetyllä allianssimallilla. Lisäksi tavoitteeksi otettaisiin investoinnin toteuttaminen alkuperäisellä 8,1 miljoonan euron kustannusvarauksella.

Esitys sisältää pienen liikuntasalin. Kuitenkin karsintakierroksella pyydettäisiin rakennusliikkeiltä luonnos ja alustava lisähinta myös isomman liikuntahallin toteuttamisesta. Liikuntahalli voidaan tehdä mahdollisesti myös erillisenä rakennuksena, jolloin se liitettäisiin kouluun yhdyskäytävällä.

Sastamalan valtuuston kokouksessa jätettiin kesällä valtuustoaloite Varilan koulun rakennuttamisen toimintatavan selvittämisestä.

Kaupunginhallituksessa asia on esillä maanantaina.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top