Luonnon juhlissa soi musiikki – Ritajärvellä isot avajaiskahvit, Puurijärvellä konsertoi neljä kuoroa

Uutiset

Samuli Kinnari

Ritajärvi

Suomen luonnon päivä on lauantaina. Eri paikkakunnilla järjestetään lukuisia tapahtumia.

Sastamalassa Ritajärven luonnonsuojelualueella on viralliset avajaiset. Juhlapuhujana on eduskunnan varapuhemies Arto Satonen. Kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg. Ohjelmassa on myös muun muassa useita musiikkiesityksiä ja juhlakahvit on katettu 300 henkilölle. Avajaiset alkavat Paavinhatun alueella kello 12. Yleisöä pyydetään saapumaan viimeistään kello 11.30 Ritajärven pysäköintipaikalle, josta on kilometrin kävelymatka.

Kokemäellä Puurijärven ja Isonsuon kansallispuistossa Kärjenkallion näköalatasanteella konsertoi neljä satakuntalaista kuoroa. Tapahtuma on osa perjantaina alkavaa Satasoitto-festivaalia, jota vietetään kymmenennen kerran. Pysäköintipaikalta on pieni kävelymatka Kärjenkalliolle, jossa konsertti alkaa kello 12. Tapahtuman odotetaan lisäävän liikennettä ja tienvarsipysäköintiä Yttiläntiellä.

Sisäministeriö suosittaa Suomen luonnon päivänä ensimmäistä kertaa yleistä liputusta.

Kaikki Suomen luonnon päivän tapahtumat löytyvät osoitteesta www.luonnonpaivat.fi.

Ritajärven luonnonsuojelualueella opastetulla kierroksella.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top