MAINOS

Kennelpakasteen sastamalalaisomistajat tavoittelevat kasvua

Uutiset

Samuli Kinnari

Kennelpakaste Oy

Kennelpakaste Oy on saanut uudet omistajat. Aniita, Harri ja Kari Kaasalainen siirtyvät viettämään eläkepäiviä. Petri Holappa hallituksen puheenjohtajana ja Mikko Rajala toimitusjohtajana jatkavat yhtiön toimintaa.

Sastamalalaiset Mikko Rajala ja Petri Holappa ovat ostaneet Ikaalisissa toimivan Kennelpakaste Oy:n. Yhtiö on Suomen suurimpia lemmikkieläinten ruokien valmistajia.

Kennelpakasteen myyneet Aniita, Kari ja Harri Kaasalainen siirtyvät viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Yhtiön toiminta jatkuu normaalisti uusien omistajien luotsaamana.

Toimitusjohtaja Mikko Rajala ja hallituksen puheenjohtaja Petri Holappa kiittävät Kennelpakasteen vahvuuksia, eli uskollista asiakaskuntaa, tavarantoimittajia sekä hyviä ja sitoutuneita työntekijöitä. “Alamme tehdä määrätietoisesti töitä, jotta meistä tulisi johtava lemmikinruokien valmistaja Suomessa”, Rajala ja Holappa kertovat. Yhtiö valmistaa kissoille ja koirille tutkittuja, täyspainoisia ja puhtaita elintarvikkeita kotimaisista raaka-aineista. Uudet omistajat lupaavat myös kasvattaa tuotevalikoimaa.

Aniita, Kari ja Harri Kaasalainen ovat tyytyväisiä, että perheyritykselle löytyi kehittämishaluiset jatkajat. Yhtiön toiminta jatkuu Ikaalisten Teikankaalla tuttuun tapaan.

Petri Holapalla ja Mikko Rajalalla on pitkä ja monialainen yrittäjäkokemus. Yrittäjätaustaa on Holapalla kolmisenkymmentä ja Rajalalla parikymmentä vuotta.

Kennelpakaste on yksi Suomen suurimmista lemmikkieläinten ruokien valmistajista. Yhtiön liikevaihto on noin miljoona euroa. Tuotteita toimitetaan kaikkialle maahan. Kennelpakasteen omat ja nykyaikaiset tuotantotilat ovat Ikaalisten Teikankaan teollisuusalueella, jossa se on toiminut vuodesta 1984. Työntekijöitä on viisi. Toimintansa Kennelpakaste aloitti Tampereella vuonna 1979.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top